DAGENS BILD - 311011

Ute i Los Angeles 14 augusti 2011.
[Bildkälla]

SCAN FRÅN OK! MAGAZINE [OKTOBER]

[Bildkälla]

NYTT KLIPP FRÅN 'IMMORTALS': "POSEIDON JUMPS"


NY BEHIND THE SCENES VIDEO AV 'IMMORTALS'


MIN TWILIGHT FAN EVENT 'RESA'!

Hej!
Jag hade ställt en fråga till er läsa för en eller två dagar sedan om ni ville att jag skulle publicera ett inlägg med några bilder och detaljer från Twilight Fan Eventet den 28 oktober då Robert Pattinson och Ashley Greene gästade Sverige.

Dem flesta ville det så nu ska jag försöka berätta allt lite ifrån början till slut:
Man fick  börja köa redan kl. 07:00 utanför Hovet (insläpp: 16:00) och jag kom dit ca. 08:15, då var det hur många personer som helst där!

Jag blev kompis med tjejerna som stod framför mig i ledet, och hon sa att det var runt 200 pers som stod i kön (dessa var alltså VIP:ar).
Jag tog en bild på kön och det såg ut såhär ungefär:

[Klicka för större]

Efter några timmars av väntan i kön började dem flesta bli hungriga, så jag och en tjej som stod framför mig och min kusin gick för att köpa mat på MacDonalds och hennes kompis och min kusin höll våra platser i kön.
Vi åt och sen väntade vi väldigt många timmar till, innan det blev dags för insläpp!
Då började kön rulla på ganska så snabbt och det såg ut ungefär såhär:

[Klicka för större]

Nu kom vi äntligen in på Hovet och det kändes hur bra som helst!
Jag och min kusin var hur pirriga som helst, och väldigt nervösa!
Vi gick direkt ner till VIP området i arenan och såg att det redan var folk uppställda där, folk sprang in som hulliganer!
Men ändå fick vi jätte bra platser, längst fram! :)

Så vi väntade på att klockan bara skulle slå 18:00 så att allting skulle börja, eftersom att jag då hade lite tråkigt, tog jag några bilder innan allt började (dem två första bilderna tog jag när vi var påväg ner till VIP området, därför är det inte så nära):

  
[Klicka för större]


Äntligen, prick 18:00 drog allting igång!
Alla fans skrek och jag tror nog jag förlorade 90% av min hörsel (och min röst för den delen också) den kvällen...
Bilder från när allting började (bilderna är tagna av min kompis som sitter på läktaren, jag glömde min iPhone hos henne men jag hade med mig min digitala kamera, så hon tog några bilder med min iPhone också!):

  
[Klicka för större]


Efter ungefär 2 timmar kanske (kommer inte riktigt ihåg), ca. 20:15 kom Robert Pattinson & Ashley Greene in, och gud vad alla skrek! Jag kan medge att jag också skrek, men ibland pausade man för att hämta andan såklart, och då blev man verkligen öronbedövad av alla andras skrik, det var en helt sjuk upplevelse!
Bilder från när dem kom in:

  
[Klicka för större]

Robert & Ashley gick ner till röda mattan och började ta foton med fans och ge autografer, och jag blev plötsligt väldigt tacksam över att jag kommit till Hovet så tidigt så att jag fick en plats längst fram.
Först kom Ashley fram till mig, och det kändes som om jag skulle svimma, men det gjorde jag inte (däremot gjorde en tjej bredvid mig det lite senare...). Ashley gav mig en autograf och jag sa till henne att hon var väldigt vacker, hon svarade såhär: "Thanks, you guys are so awesome, I love you guys!"

 
[Klicka för större]

Efter en liten stund, började Robert närma sig stället där vi stod, och vi alla började sträcka fram händerna för att försöka få tag på autografer och för att ta bilder på honom.
Till slut kom han äntligen fram till oss, och jag sträckte fram handen med min biljett till honom och han sa "I think that you want an autograph, right?" Jag nickade helt stum och han skrattade, och jag skrattade med honom.
Han signerade min biljett och jag tog några bilder på honom (min hand syns på Robert's öra på sista bilden, hehe...):

[Klicka för större]

Efter att Robert & Ashley gått förbi hela Röda Mattan, gick dem upp på den enroma plattformen och blev intervjuade av Cissi Wallin.
Jag själv tyckte att det skulle varit någon annan som intervjuade dem, eftersom att hennes engelska inte alls var bra! Man hörde dock inte vad dem sa ibland, eftersom att alla skrek så högt, men jag hörde i alla fall det mesta.

[Klicka för större]

Efter att dem blivit intervjuade av Cissi, gick dem ner på Röda Mattan igen för att fortsätta ge autografer påvägen ut och jag fick några dåliga bilder, eftersom att jag var på väg ut från Hovet då, det blev helt enkelt för varmt och jag tänkte: "Jag har ju ändå fått autografer och bra bilder, så nu orkar jag inte mer..." samt att jag hade hamnat ganska långt bak i VIP området:

 
[Klicka för större]

Jag kommer seriöst aldrig att glömma den här dagen, det var verkligen en magisk stund som man aldrig kan släppa taget om, och jag hoppas verkligen att alla som var där inte heller kommer glömma den stunden heller.

Vill du dela med dig av din 'resa' den 28 oktober och skricka in bilder till oss?
:
Maila eller skicka en kommentar!

Det är Copyright på alla bilder, bilderna är tagna av mig, Alexandra, och jag har rätt till att anmäla Dig om jag ser att dessa bilder har blivit tagna!

Postat av
: KLS-Crew

DAGENS BILD - 301011

Still från Kellan's film Ghosts of Goldfield.
[Bildkälla]

NY 'BREAKING DAWN' TV SPOT: "EXPERIENCE"


NY INTERVJU MED KELLAN OM 'IMMORTALS'


NYTT 'BREAKING DAWN - PART 1' KLIPP!


NY STILL FRÅN 'IMMORTALS'

[Bildkälla]

KELLAN REGISERAR NY KORT FILM - ARTIKEL

Cambio and Killer Digital have launched a partnership aimed at thesps looking to become filmmakers by producing and directing short films — including Kellan Lutz (“Twilight”), Troian Bellisario (“Pretty Little Liars”), Nina Dobrev (“The Vampire Diaries”) and Kevin Jonas of the Jonas Brothers.

The shorts will appear on the 15-month-old Cambio site, which will also feature live video chats between producer Christine Vachon and the filmmakers.

Kellan [Lutz] said he hasn’t locked down an idea yet. “I want it to be original, and creative, but with a twist,” he added. “Short films are tricky because you don’t have time to develop the characters, so the plot has to grab people’s attention fast.”

Lutz said he’s never directed but is looking forward to it. “Having worked with and observed so many talented directors, I’ve put a lot of pressure on myself, but I’m really just looking at this as an opportunity to see if I enjoy it and would want to one day direct feature-length films,” he said.

Läs mer: [källa]
[Bildkälla]

KELLAN SKA REGISERA EN NY KORT-FILM


TWILIGHT FAN EVENT 28 OKT 2011!

Igår, som dem flesta vet, så arrangerade Zap Events, Nordisk Film samt SF Bio ett stort Twilight Fan EventHovet i Stockholm där fansen fick möta Robert Pattinson (Edward Cullen) och Ashley Greene (Alice Cullen) från The Twilight Saga filmerna!

Jag [Alexandra] befann mig där och stod vid VIP området, och jag tyckte det var helt underbart!
Det var verkligen en kväll som jag tror folk som var där [samt andra personer som tittade på Livestreamingen] sent kommer glömma!
Jag fick både jätte bra bilder på Robert & Ashley, samt autografer och så fick jag röra vid dem, det var helt otroligt!
Det känndes så overkligt och det gör det fortfarande...

Men jag undrar om ni läsare vill att jag ska skriva ett inlägg med några detaljer från hela dagen som kanske lägga upp några bilder från kvällen [kan tyvärr inte lägga upp alla, det är alldeles för många och skulle ta minst hela dagen, haha!]

Så, kommentera gärna med vad ni tycker?
Ska jag publicera ett inlägg om hela dagen, samt lägga upp bilder från kvällen?

Postat av: KLS-Crew


NYTT KLIPP FRÅN 'IMMORTALS'


NY VIDEO MED KLIPP FRÅN 'BD'


NYTT 'BD-BTS MATERIAL' FRÅN ET


NY 'BREAKING DAWN' TV SPOT


DAGENS BILD - 261011

Bild från Cosmo Girl photoshoot 2008.
[Bildkälla]

BREAKING DAWN ÖVERRASKNING 3 NOVEMBER[källa: ett, två]

TWILIGHT FAN EVENTET 28 OKTOBER 2011

Alla vi vet att Kellan's kollegor från Twilight Sagan, Ashley Greene (aka Alice) och Robert Pattinson (aka Edward) kommer hit på ett besök i Stockholm, Hovet den 28 oktober i år!

Självklart är detta väldigt stort för oss och just därför skriver vi om detta här på sidan, även om det inte berör Kellan någonting. Vi har en stark känsla av att alla våra läsare inte bara är Kellan-galna, utan också ytterst Twilight intresserade!

Just därför har vi nu samlat ihop all nödvändig information om Fan Eventet den 28 oktober så att ni läsare är uppdaterade och medvetna om saker och ting till topp!


Programmet för Eventet ser ut såhär
:

Nu är programmet för fredagen äntligen klart!
Kanppen och Hakim från NRJs morgonshow kommer at vara kvällens värdpar. För livemusiken står;

Manke Makers
Oleg
Nause
Thomas Stenström
Ulrik Munther

Cissi Wallin
från b la. Kvällsöppet kommer att hålla i kvällens frågestund med stjärnorna Robert Pattinson & Ashley Greene.

Observera
; Man får inte fotografera med systemkamera, men däremot är digitalkamera & mobilkameror tillåtna att fotografera/filma med!

Biljetter
:

Biljetterna är för det mesta slut där man kunde hämta ut dem, men det finns fortfarande kvar några 'vanliga biljetter' kvar (alltså inga VIP-biljetter) på Filmstaden Sergel i Stockholm.

Köa för VIP-platser:
Detta beror er med endast VIP-biljetter!
Dem med VIP får börja köa utanför Hovet tidigast 07:00 fredagsmorgonen, alltså är det ingen idè att komma tidigare!

Om man vill ha en bra plats, så är det säkrare att komma tidigast 07:00.
Detta gäller dock inte ni med 'vanliga biljetter', eftersom att ni redan har era bestämda platser som står på er biljett.

Tävlingar
:

Vann du kanske inte Metro's tävling om att få en egen träff med Robert Pattinson & Ashley Greene på fredag, den 28 oktober, så har du nu chansen att vinna biljetter till Gala Premiären av Breaking Dawn - Part 1 i Los Angeles den 14 november!

Man måste dock vara minst 18 år för att kunna delta.
I tävlingen ingår även flygresan till Los Angles och även boende.
TÄVLA HÄR!

Tack till: TwilightSweden

BREAKING DAWN CAST GÄSTAR ELLEN SHOW!

Gossip Cop meddelar oss att Breaking Dawn castet ska gästa TV-showen "Ellen" den 14 november (2011).
Men programmet kommer inte att visas förrän den 18 november då Breaking Dawn har världspremiär (förutom Sverige, som har den 16 november!)Breaking Dawn cast to appear on "Ellen" on November 18

Set your DVRs, Twihards.

Gossip Cop
has learned that the entire cast of Breaking Dawn will be taping "Ellen" next month. We're told Robert Pattinson, Kristen Stewart and Taylor Lautner along with the film's other stars, will all tape the show on Monday, November 14, but the episode won't air until Friday, November 18 when Breaking Dawn hits theters.

[källa]
[Bildkälla]

BLOGGEN HAR VARIT OFF ETT TAG

Hej alla läsare!
Förlåt för att ni tyvärr inte fått någon uppdatering på bloggen i ca. 2½ dagae nu!
Är verkligen ledsen för detta, men jag har haft så mycket att göra att jag helt enkelt inte ens har haft tiden att ens titta på min egna dator!

Det är också så att det tyvärr inte finns så mycket att skriva om Kellan just nu, men det finns b la. saker att skriva om The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 där Kellan har en ganska så stor roll, så det finns fortfarande saker att skriva om honom.

Det är ganska privata saker som hindrat mig från att blogga, men även b la. läxor och prov som jag helt enkelt har tillbringat fritiden att plugga till, hoppas ni förstår!

Jag försöker göra mitt bästa,
/Alexandra [KLS - Crew]

MTV SPECIAL: KELLAN'S ROLL SOM POSEIDON

Get More: MTV Shows


NY 'IMMORTALS' TV SPOT - "ULTIMATE"


VISSTE DU ATT...

...Kellan heter Christopher i andra namn?
Så hans fullständiga namn är Kellan Christopher Lutz.


[Bildkälla: ett, två]
[Bilder redigerade av: KLS-Crew]

KLS - REKLAM [V. 42]


Här kan du göra reklam för din blogg/twitter/Tumblr (eller något annat) bland kommentarerna.
För att t ex. få fler läsare till din blogg!

Spamm; Ett inlägg med reklam räcker, andra kommentarer tas bort med samma reklam för samma blogg/twitter osv.

/KLS-Crew

SCREENCAPS FRÅN ACCESS HOLLYWOOD VIDEO

Vi la upp en video [Länk] som Access Hollywood släppte där Kellan och en av hans kollegor från Immortals snackade lite Behind the Scenes.

Nu finns även screencaps från videon tillgängliga: 

   
   
Se fler screencaps: [Bildkälla]


DAGENS BILD - 231011

13th Annual  ET and People magazine Emmys After Party år 2009.
[Bildkälla]

DAGENS BILD - 221011

Kellan på årets Teen Choice Awards.

loading

 

[Bildkälla]

 


SCAN FRÅN ADVOCATE MAGAZINE

Läs hela intervjun: [källa]
[Bildkälla]

VINN BILJETTER TILL DALLAS VISNING AV 'IMMORTALS'

 Bigfanboy
is constantly bringing you all the coolest advance screenings in the DFW area, and for the past few months every single person who has entered one of our screening contests got a pass. Up next is IMMORTALS. We’ve teamed up with Relativity Media to bring you a special advance screening of the film starring Henry Cavill, Stephen Dorff, Isabel Lucas, Freida Pinto, Luke Evans, Kellan Lutz, with John Hurt and Mickey Rourke. The screening will be held in Dallas on the evening of Thursday, November 10, 2011.

Read this next part very carefully
: do not send more than one entry, do not use multiple e-mail addresses to enter for yourself, and do not get family members to flood our inbox with numerous entries. If you’re married, just send ONE entry – winners get a pass that admits two, so husband and wife do not need to send two separate e-mail to us. If you have kids, you are not going to win multiple passes from us, so do not send multiple entries. It’s amazing how many people ignore this – DO NOT SEND MULTIPLE ENTRIES OR ALL OF THEM WILL BE DELETED.

Okay, hopefully you read and retained that. Now to enter our contest where you could win a pass for you and a guest, just send us an e-mail with the subject line “I want to see IMMORTALS!” All winners will be notified through e-mail on October 24. If the e-mail link doesn’t work, send your entry to thebigfanboy@gmail.com – posting in the comments on this page does not count as an entry.

Mer info: [källa]


BTS VIDEO: HENRY CAVILL & KELLAN I 'IMMORTALS'

Se screencaps: [källa]

DAGENS BILD - 211011

Ute i Los Angeles den 2 september i år.


[Bildkälla]


'BREAKING DAWN' CAST TILL CHICAGO 7 NOV!

Det har nu meddelats att den 7 november kommer Peter Facinelli (aka Carlisle), Elizabeth Reaser (aka Esme) Kellan, Nikki Reed (aka Rosalie), Jackson Rathbone (aka Jasper) och Ashley Greene (aka Alice) att besöka Chicago tillsammans med några artister från Breaking Dawn - Part 1 soundtrack framföra en 'konsert' och biljetter är tillgängliga den 5 november [alltså två dagar innan 'konserten'].

Los Angeles, CA October 20, 2011 – Summit Entertainment invites TWILIGHT SAGA moviegoers across the nation to meet select cast members and experience new music featured in the highly anticipated release of THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – PART 1 which arrives in theaters on November 18th. In addition to having the chance to see stars including Peter Facinelli, Elizabeth Reaser, Kellan Lutz, Nikki Reed, Jackson Rathbone and Ashley Greene, moviegoers can also enjoy musical concerts of several bands featured on THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – PART 1 Soundtrack including Christina Perri, Aqualung, Lucy Schwartz, and Sleeping at Last. The nationwide red carpet event and concert tour will kick off in Atlanta, Georgia at The Buckhead Theatre on November 7th

Tickets are free and will be available beginning at 10am local time on Saturday, November 5th at each event location. Tickets are limited to two per person and are non-transferable. Names must be provided at the time of registration, for the purposes of pick up at the event. Photo ID must be shown upon arrival at the event (school ID is acceptable), and guests must arrive at the event with the individual who reserved the tickets. Tickets are available on a first come, first served basis, until venue capacity is reached.

November 8, 2011: Chicago, IL

House of Blues
329 N Dearborn Chicago IL 60654
Cast Attending: Ashley Greene, Nikki Reed, Peter Facinelli, Jackson Rathbone, Kellan Lutz and Elizabeth Reaser
Performance By
: Christina Perri
*For Chicago event details please contact BreakingDawnChicago@gmail.com

Läs mer: [källa]
[Bildkälla]


FANART/FANMADE - #2


[Bildkälla]


DAGENS BILD - 201011

Från Flaunt by Yu Tsai photoshoot 2006.


[Bildkälla]


NY WALLPAPER PÅ KELLAN FRÅN 'IMMORTALS'

[Bildkälla]

NY STILL FRÅN 'IMMORTALS'

[Bildkälla]

FAN VIDEO: "THE SEXIEST MAN OF THE WORLD"


DAGENS BILD - 191011

På premiären av Sons of Hollywood Party den 29 mars 2007.


[Bildkälla]


70 SEXIEST MEN IN THE WORLD: #23

Kellan kom på 23:e plats på Glamour's lista över dem 70 Sexigaste män i världen!
Vi är väl inte särskilt förvånade, eller hur?

#23: Kellan Lutz
Age
: 26
Article: Single? Yes, most definitely. The Twilight star split from 90210’s AnnaLynne McCord in May because of their busy work schedules. We’ll make time for you, Kellan!
See Him Next: As if you need another reason to watch it, Kellan will reprise his role as Emmett Cullen in Breaking Dawn -  Part 1 in November. He’s also set to flex those muscles as Greek God Poseidon in Immortals, which is out the same month.

Hela listan: [källa]


NY INTERVJU MED ADVOCATE.COM

You star as Poseidon in Immortals. Has playing a god gone to your head?

Nah. I’ve been playing a pale vampire for years, so I’m just glad to finally have a tan in a movie. I love that our director, Tarsem, saw the gods as youthful. If you were a god, wouldn’t you rather be in your 20s or 30s as opposed to old and gray with a beard down to your ankles?

Your gay fans will appreciate the sexier vision.

Oh, they’re the best. I love them. When I meet gay fans out and about, they’re so great to talk to — and I’m big on hugging, because I’m from the Midwest. They’re just so energetic and loving. I’m proud to have those fans, and their support means a lot to me. I don’t want just girls coming to my movies; I want guys to come too.

Do you worry about your looks upstaging your talent and not being taken seriously?

Well, sure. I think all actors have to be mindful of that. But in the end, it’s a business. It’s great to have the platform to go do independent movies or a fun comedy where I can keep my shirt on, but sometimes sex sells. If me taking my shirt off can get the audience in there, then sure, I don’t mind doing that. But it’s tough, because I don’t just want to be beefcake.

Hela intervjun: [källa]

DAGENS CITAT - 181011


[Orignalbild: Bildkälla]

"I have so many things I enjoy in life that is out in the public. There's sometimes I go to local high school football games - I just love football and I love getting cheap hotdogs and just doing that experience."


DAGENS BILD - 181011

En still från filmen Deep Winter.


[Bildkälla]


'BREAKING DAWN - PART 1' FRÅN 15 ÅR I SWE!

Nu har det officiellt blivit bekräftat av Statens Medieråd att Breaking Dawn - Part 1 har fått 15 årsgräns här i Sverige.
I USA har dem PG-13 och det motsvarar 13 år, det är vanligast att filmer i USA som är PG-13 blir 11 årsgränser i Sverige men tyvärr blev det inte så med Breaking Dawn.

Men i hopp om att Staten kan ändra till 11 årsgräns är att Nordisk Film överklagar beslutet om 15 årsgräns och detta kan ge hopp till dem som är under 15 år.Varför är filmen från 15 år?:
Edward
och Bella gifter sig och deras ofödda barn tär på Bella och skapar nya konflikter mellan vampyrerna och varulvarna. Framställningen innehåller en genomgående ångestfylld tematik som skildrar hur en kvinna bryts ned av sin graviditet samt obehagliga resonemang kring vad det är hon bär inom sig. Detta i kombination med scener som skildrar blodiga människor och blodiga vampyrattacker, samt en utdragen skildring av en akut och blodig förlossning där magen skärs upp på en skrikande kvinna med ett dramatiskt efterspel, bedöms kunna vara till skada för välbefinnandet hos barn under 15 år.

[källa]
[Bildkälla]


BÄTTRE KVALITET PÅ STILL FRÅN 'BD - PART 1'


[Bildkälla]


ABBOT+MAIN PHOTOSHOOT I UHQ!

[Varning: Dessa bilder är ganska intima!]

   
  

[Fler bilder: Bildkälla]


ITALIENSKA 'IMMORTALS' POSTERN


[Bildkälla]


SCANS FRÅN INSTYLE US MAGAZINE

Kellan är med i november exemplaret av InStyle US Magazine där dem fått med 3 scans på honom (vi har ingen information om att det finns fler scans, om det finns, tipsa gärna oss så lägger vi upp det så snabbt som möjligt!)


[Bildkälla]
Tack till: [kstewangel]

DAGENS BILD - 161011

Tränar ute i Santa Monica den 5 juni 2011.


[Bildkälla]


NY 'IMMORTALS' TV SPOT FRÅN GEEKTYRANT


NYA SCANS PÅ KELLAN FRÅN MEN'S FITNESS

Click to Enlarge Click to Enlarge Click to Enlarge Click to Enlarge Click to Enlarge
[Fler scans: Bildkälla]


BREAKING DAWN - BTS VIDEO!

Tyvärr är det något fel med inbäddningskoderna (igen) och även denna gång måste jag länka er läsare till videon, förlåt för detta! Klicka här för att se videon.

[Man kan en aning glimta Kellan i ca. 1 sekund (om ens det), och det är runt 1:38.]


NY BTS & INTERVJU VIDEO FRÅN MEN'S FITNESS

Men's Fitness har ännu en gång publicerat upp en kort video på Kellan för hans photoshoot med dem [Men's Fitness], den här gången även med en snabb, kort intervju!


KELLAN ÄR EN AV DEM 25 FITTEST MEN OF 2011

Kellan är med på Men's Fitness lista: 25 Fittest Men of 2011 ovh du kan läsa om det här nedan:

“I love competition,” says the former football player. “I thrive on it.” While filming the HBO miniseries Generation Kill, Lutz would challenge his co-stars to pushup and situp contests (he bulked up to 200 pounds of pure muscle during his seven-month stint in the African desert). For his role as a bulky, brooding bloodsucker in the Twilight flicks, Lutz endured six weeks of jiu-jitsu, kung fu, and boxing. This fall, he’ll be showing off his godlike physique as Poseidon in Immortals. Lutz relies on body-weight circuits, hiking, swimming, and eating small meals throughout the day to maintain his hard core.

Hela listan: [källa]


DAGENS CITAT - 131011

Om den galnaste sak han varit med om hans fans:

"The craziest thing was like ‘Hey!” oh wait, what did they say…um, “hey if you bite my neck I’ll give you my baby!” And the mom had her baby there and she was like ‘take my baby! Take my baby! I want a vampire baby! Bite her neck!” It was just the cutest thing."

[Origianlbild: Bildkälla]
[Bild redigering: KLS-Crew]


DAGENS BILD - 131011

Still bild från Kellan's film A Warrior's Heart.


[Bildkälla]


MEN'S FITNESS ARTIKEL OM KELLAN & 'IMMORTALS'

 

Kellan Lutz says he sets personal and professional goals for himself every year – and he’s about to cross another off his list.

“I always wanted to play a Greek god in something,” the hunky actor, who will portray Poseidon in the upcoming movie Immortals, tells Men’s Fitness.

The often-shirtless Lutz, 26 [years old], certainly has the physique for it, and maintained his typically intense exercise regimen while shooting the film.

“I like to wake up with the sun around 6:30,” he says. “I’ll just go for a run, drop and do some push-ups, run some more, do lunges, grab the rings, and do pull-ups.”

Hela artikeln: [källa]


NYTT TV KLIPP: 'IMMORTALS - RAGE'


BTS VIDEO FRÅN MEN'S FITNESS PHOTOSHOOT

En ny Behind the Scenes video har kommit ut från Kellan's photoshoot med Men's Fitness.
Tyvärr så strular Inbäddningskoderna, så jag länkar er till videon istället:

HÄR KAN NI SE BEHIND THE SCENES VIDEON.


VISSTE DU ATT...

...Kellan har medverkat i skräck filmer som Terror på Elm Street & Immortals?


[Bilder Via: ett, två]

NY BREAKING DAWN TV SPOT


NY STILL PÅ KELLAN FRÅN 'BREAKING DAWN'

Nu har TodoTwilightSaga publicerat upp ännu en ny still på Kellan från Breaking Dawn - Part 1, och nu har vi äntligen fått en liten större glimt om hur Kellan ser ut i filmen!

Tyvärr är bilden i väldigt dåligt kvalitet, eftersom att den är fotad från ett urklipp av en tidning.
Men kommer den upp i bättre kvalitet publicerar vi självklart upp den!


[Bildkälla]


NY STILL PÅ KELLAN FRÅN 'IMMORTALS'

Tack vare PerezHilton så har vi nu en alldeles ny still på Kellan från hans senaste skräck film Immortals, som har premiär den 11 november [2011].

Update: Nu finns bilden även i HQ och otaggad!


[Bildkälla]


VISSTE DU ATT...

...Kellan jobbar som underklädes modell för märket Calvin Klein?


[Bildkälla]

NYA PROMO BILDER FRÅN 'BREAKING DAWN'

TodoTwilightSaga publicerade upp två nya promo bilder på Kellan som Emmett Cullen från The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1.

För att se resten av promo bilderna (på dem andra karaktärerna), klicka här.

 
[Bildkälla]


NYTT KLIPP FRÅN FILMEN 'ARENA' + ARTIKEL


How do you make a fortune from the bloodlust of millions? One sadistically savvy businessman (Samuel L. Jackson) has created an empire with his brutal, fight-to-the-death gladiator website. His newest warrior is David Lord (Kellan Lutz), a kidnapped fireman, now imprisoned and forced to fight for his life. To buy his freedom, Lord agrees to do a series of lethal bouts. But as the body count escalates, and with his most challenging battle remaining, Lord unleashes a torrent of bloody carnage and reveals a secret that threatens to tear down the entire enterprise. We have an exclusive look at this bloody showdown to the death between superstar Samuel L. Jackson and the hot commodity that is Kellan Lutz. Check out the carnage that is Arena below.


In Arena, one sadistically savvy businessman has created an empire with his brutal, fight-to-the-death gladiator website. After being abducted and tortured, his newest gladiator must fight for his life. Also featuring Daniel Dae Kim and Nina Dobrev.

[källa]


NY 'IMMORTALS' TV SPOT


ARTIKEL MED INFO OM FILMEN 'ARENA'

Part Gladiator, part Running Man and all awesome, Kellan Lutz's new movie Arena lets the actor go full tilt action hero as David Lord, a kidnapped fireman who is imprisoned and turned into a futuristic gladiator, forced to fight for his life on the world’s most popular website.

This online thunderdome was created by a sadistic businessman (played with chop-licking vigor by Samuel L. Jackson), who intends to take over the world, one DSL line at a time.

It’s bloody good fun (emphasis on bloody) that delivers more than punches as the script serves up several “whoa”-worthy twists! Check out an exclusive clip from Arena above and click here to pre-order the movie, which comes out on DVD October 11.

[källa]

KLS-Crew: Alexandra - Förlåt att uppdateringen varit lite off under 2 dagar, jag har väldigt mycket privat som måste göras och jag blir väldigt stressad, men jag försöker göra mitt bästa.


VISSTE DU ATT...

...Två av Kellan's absolut favorit skräck-filmer är The Shingin och Exorcisten?
När Kellan var åtta år gammal såg han för första gången skräck filmen Scream, och det var där han fick upp ögonen för skräck filmer.


[Bilder via: ett, två]

NY TRAILER FÖR 'ARENA'

[Video credit: ArenaMovie101111]

VISSTE DU ATT...

...Kellan har hela sju syskon!
Sex stycken av dem är systrar och en av dem är hans bror.


[Bild Via]

VISSTE DU ATT...

...Kellan hoppade av College för att satsa på sin skådespelar karriär?
Han själv beskriver det som ett av sina svåraste beslut i sitt liv.
[Bildkälla]

US WEEKLY SCANS - BD SPECIAL

US Weekly har den här gången TTS: Breaking Dawn Special i sin tidning, där Kellan
har fått några scans och även en stor poster finns i tidningen!

Vem kommer inte köpa den när den kommer ut i butik här i Sverige?


[Bildkälla]

ABBOT-MAIN PLANSCH SOMWHERE...

[Bildkälla]

NY FAN BILD MED KELLAN

Kellan Lutz's photo Thanks girls for coming all the way from Jakarta to hang!
[Bildkälla]

PÅMINNELSE: ANSÖK SOM VECKANS KELLAN-FAN!

Jag tänkte bara publicera upp en liten påminnelse till er läsare om att fortfarande ansöka som Veckans Kellan-Fan.
Kopiera dessa frågor [nedan] & klistra in dem i ett mail, svara på frågorna i mailet och skicka iväg mailet till kellanlsweden@live.se
Vad heter du?
Vart i detta avlånga land bor du?
Hur gammal är du?
Har du en egen blogg?
När & hur upptäckte du Kellan för första gången?
Vilka filmer har du sett som Kellan medverkat i?
Gillar du Kellan i mörkt eller blont hår?
Vilken är din favorit bild på honom IRL? [Bifoga bild]
Vilken är din favorit bild på honom från någon av hans filmer? [Bifoga bild]
Hur hittade du till Kellanlsweden.blogg.se ?
Är bloggen bra/dålig?
Ska vi försöka förbättra någonting på sidan?
Vad tycker du bäst om med Kellan?
Finns det något du gillar något mindre med Kellan?
Hur skulle du reagera om du träffade på Kellan en dag?
Något övrigt du vill tala om?

Postat av: KLS-Crew

VISSTE DU ATT...

...Kellan egentligen skulle spela rollen som Edward Cullen i The Twilight Saga filmerna?
Men han blev istället castad som Edward's bror: Emmett Cullen.


[Bilder via: ett, två]

DAGENS BILD - 081011

Men's Health photoshoot 2010.
[Bildkälla]

ABBOT+MAIN TWITTRAR NY BTS BILD

Abbot+Main twittrar ännu en Behind The Scenes bild av Kellan!
Följ även Abbot+MainTwitter [länk] för att få dem senaste nyheterna och bilderna.


@
AbbotMain: Our bad we meant 700. But here is one anyways.

RÖSTA PÅ KELLANLSWEDEN SOM VECKANS BLOGG!

KellanLSweden har blivit utvald till en av dem nominerade bloggar på TheTwilightSeries som
Veckans Blogg!
Det är självklart väldigt roligt att vi fått den chansen och vi vill gärna ha din röst!

För att rösta: klicka dig in HÄR och skriv en kommentar: Jag röstar på KellanLSweden
Enklare än så är det inte!


[Bildkälla]

GLAMOUR UK: 50 SEXIEST MEN 2011

Varje år arrangerar Glamour UK en så kallad 'tävling' där dem listar upp dem 50 sexigaste män i Storbritanien.
Förra året [2010] nappade Kellan hem 4:e plats, vilket inte är dåligt alls!
Det här året hamnade han lite lägre på listan, men fortfarande inte dåligt; 23: e plats.


[källa]

VISSTE DU ATT...

...Kellan's favorit land är Sydafrika som ligger i Afrika?


[Bildkälla]

DAGENS BILD - 071011

Photoshoot av Flaunt By Yu Tsai år 2006.


[Bildkälla]

SCREENCAPS FRÅN FILMEN ARENA

Tack vare KellanLutzOnline har vi nu fått en hel mängd med screencaps från Kellan's film Arena!
Du kan se några av screencaps:n här nedan...

[Se trailern till Arena här]
[Handling till filmen]:

Arena
handlar om en ung man [Kellan Lutz som spelar David Lord] som blir kidnappad och tvingats till en vild värld av en modern gladiator arena, där men slåss till döden för underhållnings massorna. Jackson iscensätter spelet, och övervakar dem med sin dator med hjälp av två kvinnor som hjälper honom till varje önskning.


[Fler screencaps: Bildkälla]

FAN VIDEO - "MOVES LIKE JAGGER"


NY TV SPOT AV FILMEN IMMORTALS


SCREENCAPS FRÅN NYLON TV'S INTERVJU

För några timmar sedan publicerade vi upp en video med Kellan där han intervjuas av Nylon TV.

En del screencaps har vi nu försökt publicera upp, men eftersom att det är väldigt många och tar en väldans massa tid publicerar vi inte upp alla screencaps utan länkar [nedan] till resten av alla screencaps som inte blev publicerade här på KellanLSweden.


[Fler screencaps: Bildkälla]

ABBOT+MAIN TWITTRAR NY BILD PÅ KELLAN


@
AbbotMain: We got over 500 followers on Twitter now. So here is a behind the scenes photo of @KellanLutz working on the line yfrog.com/nuledamj

[Bildkälla: Abbot+Main]

VECKANS KELLAN - FAN [V. 40]

Vad heter du?
Sv: Lisa Bergström

Vart i detta avlånga land bor du?
Sv: Uppsala

Hur gammal är du?
Sv: 15 år

Har du en egen blogg?
Sv: Japp! http://finastelisa.blogg.se

När & hur upptäckte du Kellan för första gången?
Sv: I filmen 'Stick It'

Vilka filmer har du sett som han [Kellan] medverkat i?
Sv: Tyvärr bara Twilight filmerna och Stick It

Gillar du Kellan i mörkt eller blont hår?
Sv: Han är ursnygg i båda! Men mest blont

Vilken är din favorit bild på Kellan IRL?


Vilken är din favorit bild på honom från någon av hans filmer?


Hur hittade du hit till KellanLSweden?
Sv: Ni gjorde reklam för eran blogg på min blogg!

Är bloggen bra/dålig?
Sv: Den är super! Har länge velat ha en sida bara om Kellan

Ska vi försöka förbättra något på bloggen?
Sv: Hmm... kanske tävlingar?

Vad gillar du bäst med Kellan?
Sv: Hans utseende, leende & självklart hans underbara personlighet!

Finns det något du gillar något mindre med Kellan?
Sv: Nepp!

Hur skulle du reagera om du träffade Kellan en dag?
Sv: Oj, hyperventilera!

Något övrigt du vill tala om?
Sv: Jag har över 200 Twilight afficher på mina väggar! :D

Vill du också svara på dessa frågor och därmed få publiceras upp på sidan i ett inlägg?
Kopiera frågorna och svara på dem och skicka dem sedan till kellanlsweden@live.se

Postat av: KLS-Crew

NYLON TV INTERVJUAR KELLAN / BEHIND THE SCENES

[Se screencaps från videon här]
[Video credit]

NY STILL FRÅN FILMEN 'IMMORTALS'

Tack vare Huffingtonpost har vi nu en ny still på Kellan i hans film Immortals som kommer ut den 11 november [2011]!


[källa]
[Bildkälla]

VISSTE DU ATT...

...Kellan har medverkat i 26 filmer (varav 3 st. är serier) och har även ännu fler på gång?


[Bildkälla: ett, två]

FAN VIDEO - "KELLAN LUTZ & EMMETT CULLEN"


SCANS FRÅN NYLON GUYS MAGAZINE + ARTIKEL

Scans från exemplaret av Nylon Guys Magazine för November [2011] med Kellan har kommit ut,
Du kan även läsa artikeln bland alla scans.[källa]
[Bildkälla]

DAGENS BILD - 051011

Tillsammans med ett fan i november 2008.
Click to view full size image
[Bildkälla]

KELLAN GENOM ÅREN - BILDER

Vi fick in ett önskemål från en av läsarna här på KellanLSweden att vi skulle göra ett inlägg med bilder på Kellan från tidigare år då bloggen inte funnits och flera personer inte vet hur Kellan sett ut tidigare osv...

Just nu har jag [Alexandra] försökt samla ihop minst en bild från varje photoshoot genom åren Kellan har gjort, det är ett väldigt jobbigt jobb så bilder från andra tillfällen (som ex. Awards, Premiärer, Magazines osv.) kommer upp någon annan gång!
Så dessa bilder är endast bara från photoshoot's Kellan har gjort genom åren.

2004
:2006
:2007
:2008
:
2009
:2010
:


[Samtliga bilder: Bildkälla]

FAN VIDEO - "CRASH AND BURN"


FAN VIDEO - "THE PERFECT BOY"


DAGENS CITAT - 041011

Click to view full size image

"I don't know what kind of life Kola had before I found her at the pound, but I hope I've given her some deserved happiness."

ROBERT PATTINSON & ASHLEY GREENE TILL SVERIGE!

Detta är inte så Kellan-relaterat, men det är väldigt Twilight-relaterat och ni (Inkl. mig förstås) lär nog älska den här nyheten!

Robert Pattinson
, som spelar Edward Cullen kommer tillsammans med Ashley Greene, som spelar Edward's syster: Alice CullenTwilight filmerna komma den 28 oktober [2011] besöka oss här i SVERIGE Hovet i Stockholm!!

Läs mer om detta här nedanför:


Fredagen den 28 oktober besöker skådespelarna Robert Pattinson och Ashley Greene Stockholm inför Sverige-premiären av THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – part 1. Robert Pattinson, som spelar Edward Cullen och Ashley Greene, som spelar Edwards syster Alice Cullen, har båda blivit några av världens största filmstjärnor efter succéerna med de tre tidigare filmerna i The Twilight Saga: ”Twilight”, ”New Moon” och ”Eclipse.

- Att skådespelarna från Twilight-filmerna återigen väljer Stockholm som en av anhalterna på sin promotionturné i Europa är resultatet av ett bra samarbete med amerikanska producenten Summit Entertainment. En ännu större anledning är The Twilight Saga's framgångar i denna del av världen och det outsinliga engagemanget från den skandinaviska fanbasen. Vi är oerhört stolta och glada å fansens vägnar att dessa två världsstjärnor också har valt att komma till Stockholm, säger Pia Grünler, Distributionschef Nordisk Film.

Nordisk Film kommer även denna gång arrangera ett TWILIGHT FAN EVENT fredagen den 28 oktober på Hovet där Robert Pattinson och Ashley Greene får möta sina Skandinaviska fans. Programmet för detta event håller på att sättas ihop och är ännu inte klart. Mer information om detta event släpps inom kort.

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – Part 1 är den uppmärksammade fortsättningen och fjärde delen i Stephanie Meyers berättelse om Bellas och Edwards omöjliga kärlek. Regi: Bill Condon. I rollerna: Kristen Stewart, Robert Pattinson, Taylor Lautner, Ashley Greene m fl.

THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN – part 1 får världspremiär över hela landet [Sverige] onsdagen den 16 november 2011!

Mer info om detta släpps snart (med tiderbiljetter osv...)
Tack tillTwilightSaga.se

DAGENS BILD - 041011

Kellan ute i Israel i september 2011.
Click to view full size image
[Bildkälla]

FRANSK TIDNING'S SCAN FÖR OKT/NOV 2011

Click to view full size image
[Bildkälla]

DAGENS BILD - 031011

Från Vanity Fair photoshoot tillsammans med Twilight cast.
Click to view full size image
[Bildkälla]

FAVORIT I REPRIS - TTS: ECLIPSE INTERVJU


VECKANS KELLAN - FAN [V. 39]1. VAD HETER DU?
Sv: Johanna

2. VART I DETTA AVLÅNGA LAND BORD DU?
Sv: Utanför Uppsala

3. HUR GAMMAL ÄR DU?
Sv; 13, 14 i oktober

4. HAR DU EN EGEN BLOGG?
Japp; http://johannabestabilling.bloggplatsen.se/

5. NÄR OCH HUR UPPTÄCKTE DU KELLAN FÖR FÖRSTA GÅNGEN?
Sv: Jag upptäckte honom när jag såg Twilight för första gången hos min kusin.

6. VILKA FILMER HAR DU SETT SOM HAN [KELLAN] MEDVERKAT I?
Sv: Jag har sett flera stycken, men kommer inte ihåg vad dem heter förutom Twilight.

7. GILLAR DU KELLAN I MÖRKT ELLER BLONT HÅR?
Sv: Blont

8. VILKEN ÄR DIN FAVORIT BILD PÅ HONOM IRL?


9. VILKEN ÄR DIN FAVORIT BILD PÅ HONOM IFRÅN NÅGON AV HANS FILMER?-


10. HUR HITTADE DU HIT TILL KELLANLSWEDEN.BLOGG.SE ?
Sv: Du kommenterade på min blogg.

11. ÄR BLOGGEN BRA/DÅLIG?
Sv: Bra

12. SKA VI FÖRSÖKA FÖRBÄTTRA NÅGONTING PÅ SIDAN?
Sv: Inte vad jag kommer på.

13. VAD GILLAR DU BÄST MED KELLAN?
Sv: Att han är snäll och så snygg!

14. FINNS DET NÅGOT DU GILLAR NÅGOT MINDRE MED KELLAN?
Sv: Det tror jag inte.

15. HUR SKULLE DU REAGERA OM DU TRÄFFADE PÅ KELLAN EN DAG?
Sv: Jag skulle skrika och typ dö haha... Nej, men jag skulle bli helt crazy!

16. NÅGOT ÖVRIGT DU VILL TALA OM?
Sv: Nepp!

Tyvärr så blev det något problem med länkarna till bilderna som Johanna skickat in, så om du ser det här Johanna; Bifoga gärna bilderna som du hade länkat i mailet så att vi kan få upp dem på sidan!
Update: Nu är det fixat!

Vill du också svara på dessa frågor och därmed få publiceras upp på sidan i ett inlägg?
Kopiera frågorna och svara på dem och skicka dem sedan till kellanlsweden@live.se

Postat av: KLS-Crew

DAGENS SKÄMT!

[Original bild: Bildkälla]
[Bild redigerad av: KLS-Crew]

DAGENS BILD - 021011

Åker scooter i Los Angeles, 7 februari 2009.

Click to view full size image
[Bildkälla]

KLS - REKLAM [V. 39]


Här kan du göra reklam för din blogg/twitter/Tumblr (eller något annat) bland kommentarerna.
För att t ex. få fler läsare till din blogg!

Spamm; Ett inlägg med reklam räcker, andra kommentarer tas bort med samma reklam för samma blogg/twitter osv.

/KLS-Crew

NYA RANDOM BILDER PÅ KELLAN[Bildkälla]

VISSTE DU ATT...

...Kellan började jobba som modell när han var ca. 13½ år gammal?


[Bild Via]

DAGENS BILD - 011011

En still från filmen Stick It.
Click to view full size image
[Bildkälla]

BREAKING DAWN PREMIÄR 16 NOV I UK

Det är nu bekräftat att Breaking Dawn - Part 1 premiären kommer hållas den 16 november i Storbritanien.
Alltså, den dag då själva filmen har premiär här i Sverige. I USA (och andra allmäna länder) har filmen premiär den 18 november.

Det har tyvärr inte kommit ut någon information om att Kellan kommer vara där.
Men kommer det ut information om det informerar vi självklart det.

Däremot har det än så länge bekräftat att Robert Pattinson, Taylor Lautner & Bill Condon [BD's regissör] kommer att befinna sig på plats där.


[källa]

BREAKING DAWN POSTER I FRANKRIKE

[Bild Via]