INGEN UPPDATERING 29 MAJ - 1 JUNI


Jag tänkte bara snabbt informera er om att det tyvärr inte kommer bli någon uppdatering från den 29 maj - 1 juni. Detta på grund av att jag [Alexandra] ska åka iväg på en klassresa, som jag & mina klasskompisar samlat in pengar till enda sedan 3:e klass! Och nu äntligen efter 6 år ska vi åka iväg. :)

Och för att få er lite nyfikna, så tänker jag nu berätta att en ny design för sidan snart är klar!
Jag är själv väldigt nöjd, eftersom att designern gjort ett väldigt bra jobb, och jag hoppas att även ni också kommer gilla den. Dock är det ännu oklart när designen kommer komma upp på sidan.

Ha det bra så länge!
Postat av: Alexandra

PÅ STELLA ARTOIS' CANNES CINEMA CLUB [26 MAJ]
[Fler bilder: Bildkälla]


SNEAK PEEK PÅ EN NY EPISODE I 'PUNK'D'


Klicka på bilden för att komma till videon.


DAGENS BILD - 230512

Tribeca Film Festival i New York 26 april 2012.


[Bildkälla]

KELLAN TWITTRAR BILDER FRÅN TYSKLAND!

Under senaste tiden har Kellan twittrat ett dussintal bilder på honom & olika föremål & han har dessutom talat om [på sin twitter] att han är i Tyskland! Så nu har vi en liten blick på vart Kellan håller hus någonstans.


Fler bilder: [Bildkälla]

DAGENS BILD - 210512

Kellan på middag tillsammans med sina co-stars Jackson Rathbone, Robert Pattinson & Peter Facinelli den 2 april 2009.[Bildkälla]


RÖSTA I TEEN CHOICE AWARDS 2012!

Nu är det dags att rösta i det årliga Teen Choice Awards, där Kellan har blivit nominerad i 1 kategori tillsammans med sina andra co-stars i The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1.

Glöm även inte bort att rösta i MTV Movie Awards som äger rum i början av juni! [Rösta]
  

  


Choice Movie: Sci-Fi/Fantasy

 “The Avengers”
 “The Hunger Games”
 “Mirror Mirror”
 “The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1
 “Wrath of the Titans”

RÖSTA I TCA HÄR!


NY/GAMLA VIDEOS FRÅN TWICON 2009


Se fler videos: [källa]

PHOTOSHOOT MED FERNANDA ROMERO [BTS][Bildkälla]


NY STILL FRÅN 'A WARRIOR'S HEART'


[Bildkälla]

SVAR FRÅN FRÅGESTUNDEN

Nu är frågestunden avslutad & ni har fått chansen att ställa så många frågor ni bara vill om antingen Kellan eller om mig [Alexandra]. Jag har tänkt så att jag först svarar på alla frågor som är relaterade till Kellan, och efter det svarar jag på de frågor som var relaterade till bloggen och om mig [allt i samma inlägg].

Frågor om Kellan:

Vilken favorit färg har Kellan?
Kellan har direkt inte någon favorit färg, men om han måste välja så har han sagt att han gillar ljusa färger. Det gör honom glad!

Har Kellan en flickvän, vad heter hon i så fall?
Ja, Kellan dejtar Sharni Vinson.


Vart kan man köpa saker [prylar] som är relaterade till Kellan?
Det är inte så jätte enkelt att hitta egentligen, eftersom att det tyvärr inte finns så mycket merchandise som har något med Kellan att göra, men kikar man in på exempelvis Discshop & CDON så kan man ju hitta en massa filmer & serier Kellan medverkat i.

Vad har Kellan för mobil & finns det några bilder där man ser honom med mobilen?
Det finns tyvärr inte så jätte många bilder på Kellan med sin mobiltelefon, senaste gången han blev fångad med en mobiltelefon i handen var när han var ute i New York den 19 april [2012]. Man ser inte så jätte tydligt, men jag tror att det är en iPhone [4?] han håller i handen! [Se bilder nedan]


 


Hur länge har Kellan & Sharni Vinson dejtat?
Vet inte riktigt säkert, men de har i alla fall dejtat i över 6 månader, det kan vi lova!

Kommer Kellan att vara med på MTV Movie Awards i år?
Ingenting är bekräftat än, så vi har inte en susning... men vi får alltid hoppas på att han dyker upp!

Hur lång är Kellan?
Han är 6'1 cm, vilket motsvarar ca. 185-190 cm här i Sverige!

Vilken skostorlek har han?
Han har skostorleken 11 i USA, vilket motsvarar ca. 44-45 i Sverige.

Vilken var Kellans första film?
Det första media projekt Kellan faktiskt gjorde var att medverka i en episode av serien Six Feet Under [episoden heter Hold My Hand]. Serien spelades in år 2005 & då var Kellan 20 år gammal. Men hans första film projekt [där han alltså medverkat i en film] var Stick It från 2006. Där var Kellan alltså 21 år gammal.

Vilket är Kellans nästa film projekt?
Vad vi vet så är filmen Syrup färdiginspelad, men vi har ännu inte något fast release datum än. Det har ju även ryktats om att han ska vara med i en film som heter Bumped, men vi har tyvärr inte hört så mycket om den. Hans roll som Tarzan i filmen Tarzan har ju även blivit bekräftad, men vi har ingen info om när inspelningen till den filmen börjar...

Vart kan man köpa Kellans kollektion med Abbot+Main & Dylan George?
Helt ärligt har jag ingen aning, men man kan kolla in deras officiella websida för mer info: abbotmain.comJag har hört att Kellan & hans co-star Peter Facinelli var nära vänner under The Twilight Saga inspelningarna, men är dem det fortfarande?
Svårt att säga faktiskt, det sägs ju att de var väldigt nära vänner, och då kom det även ut bilder på dem där de hängde tillsammans under fritiden, men det har de inte gjort på senaste tiden. Jag tror nog det kan bero på att dem båda haft fulla scheman & kanske inte har haft tid att ses.

Frågor om bloggen & om Alexandra:

Hur gammal är du?
Jag är 16 år gammal [fyller år den 10 mars].

Vart bor du?
Jag bor i en liten ort strax utanför Stockholm!

Vilken musik brukar du lyssna på?
Hm, svårt att säga. Brukar lyssna på den slags musik som mitt humör är på för just den stunden. Men om jag bara ska välja random, så lyssnar jag mycket på b la. Paramore, LMFAO, Jennifer Lopez, P¡nk, m. fl.

Vad tycker du om Kellan?
Till att börja med så älskar jag hans skådespel, jag gillar hans utseénde, hans personlighet & hans sett att se på saker & ting. Jag har gillat Kellan i många år, och jag har nog aldrig "stött på" en sån skådespelare som är så "down to earth", så att säga.

Hur upptäckte du Kellan?
Som många andra såg jag Kellan för första gången i filmen Twilight [eller jag lade rättare sagt ögonen för honom då, jag har ingen aning om jag faktiskt hade sett honom i någon annan film innan], men eftersom att man dock inte fick se så mycket av honom där började jag kolla in några av hans andra film projekt han gjort. Och tja, man kan väl säga att jag blev lite smått beroende av honom efter det, hehe!

Har du träffat Kellan i verkligheten?
Jag skulle bli väldans glad om jag kunde få svara "JA" på den här frågan... men tyvärr inte, jag har inte träffat Kellan i verkligheten än!

Hur hög är statistiken på bloggen?
Det brukar ligga runt 200-350 unika besökare varje dag!

Vilken är din favorit photoshoot med Kellan?
Oj, har jag hur många som helst! Men om jag måste välja en så får det bli en photoshoot för Abbot+Main!


 


Vad skulle du göra om du träffade Kellan på riktigt?
Inte svimma i alla fall [!], men jag skulle nog försöka lugna ner mig, och be om en autograf, bild & en liten kram kanske? :)

Vart hittar du all information som du skriver på bloggen?
Använder mig utav olika källor om Kellan [b la. KellanLutzOnline & KellanLutzSpain], men jag googlar även väldigt mycket!

Vart kan man skicka in bilder etc. till er?
Antingen skickar ni in det till vår mail [kellanlsweden@live.se] eller så kommenterar ni helt enkelt bara något av våra inlägg.

Började du gilla Kellan för att han var med i Twilight, eller gjorde du det innan han var med i den filmen?
Detta hör väl lite till frågan jag svarat på lite längre upp... Men om jag ska vara ärlig så vet jag inte om jag hade sett några filmer med Kellan innan Twilight, jag kan ha gjort det, men då har jag verkligen inte märkt av honom, så att säga. Jag fick ögonen för honom i Twilight, och började se fler av hans filmer efter det, och så började jag bli smått beroende!


 


Har du något favorit citat som Kellan sagt?
Svårt val, men ett citat jag verkligen gillar är det här [om berömmelsen]:
But it's definitely been humbling. To have someone who wants to take a picture with me or get an autograph, I mean, I'm just a normal person who acts. It's all for them so I'm quite happy to do it.

Föredrar du Kellan i mörkt eller ljust hår?
Jag gillar honom mest i sitt naturliga ljusa hår, men hans mörka är inte heller helt fel!

TACK FÖR ALLA FRÅGOR, VI SER VERKLIGEN FRAM EMOT NÄSTA FRÅGESTUND!


PASSA PÅ - FRÅGESTUND #2


Eftersom att det var ett tag sedan vi hade vår första frågestund på sidan, så tänkte vi nu dra igång vår andra frågestund! Vi har märkt att det är många som frågar en massa frågor om Kellan [& om mig, Alexandra], och det finns inte så mycket nytt att skriva om Kellan just nu, så nu har ni chansen att ställa hur många frågor som helst!

Frågestunden pågår fram till fredagen den 18 maj [2012].

FRÅGESTUNDEN AVSLUTAD, SVAREN HITTAR NI I INLÄGGET OVAN!


HQ BILDER FRÅN EN GAMMAL PHOTOSHOOT!

Två gamla bilder från en photoshoot Kellan gjorde tillsammans med ett grabb-gäng i The Twilight Saga [för den första filmen], har nu kommit ut i HQ! Se bilderna nedan.


 


[Bildkälla]


VISSTE DU ATT...

...Kellan gjorde sina egna stunts i filmen Deep Winter? Han har sagt att han tyckte det var väldigt kul & intressant!


 


[Bildkälla]


VISSTE DU ATT...

...det mest pinsama ställe som Kellans telefon ringt på, var under ett dop i en kyrka? Hans ringsignal var Sir Mix-A Lot’s ‘Baby Got Back’, volymen var på & det tog honom minst 15 sekunder innan han lade på samtalet.


[Bildkälla]

KELLAN I NY ROLL I EN NY FILM [?]

Just nu cirkulerar det runt en massa rykten om att Kellan ska ha fått en ny roll i en ny, kommande film som ska heta Kid Cannibis. Det ryktas även om att han då ska få spela mot Nina Dobrev [känd b la. från The Vampire Diaries], sin tidigare motskådespelerska från filmen Arena. Läs mer om detta i artiklen nedan.


Kellan Lutz of Twilight fame and The Vampire Diaries star Nina Dobrev are in negotiations to join Project X breakout Jonathan Daniel Brown in Kid Cannabis.

John Stockwell
is directing the movie, which is based on a 2005 Rolling Stone article telling the true tale of suburban teens from Idaho who built a multimillion-dollar marijuana empire.

Brown
is playing a depressed 18-year-old who assembles his friends to smuggle drugs across the Canadian border.

Lutz will play the teen’s older best friend, who loves the thrill in the beginning but soon finds himself over his head.

Dobrev
, who has scheduling issues to work out before her deal can be finalized, would play a hot-to-trot 19-year-old who has a thing for the best friend and whose father is one of the biggest pot growers in the province.

Läs mer: [källa]

VISSTE DU ATT...

...under The Twilight Saga inspelningarna brukade Kellan & hans co-star Peter Facinelli hitta på en massa bus?


 


[Bildkälla]


138TH KENTUCKY DERBY - VIDEO


KELLAN PÅ 138TH KENTUCKY DERBY [5 MAJ][Bildkälla: ett, två]


KELLAN SOM TARZAN, I EN NY ANIMERAD FILM!

Det är nu bekräftat att Kellan har fått en alldeles ny roll, nämligen som Tarzan i den allra nyaste versionen av den animerade filmen! Han kommer att få spela mot skådespelerskan Spencer Locke, som ska spela Jane. Animationerna kommer gå till ganska lika som det gjorde med filmen Avatar, då dem spelar in hela filmen med Kellan, och tar sedan hjälp av data och gör alla scener & rörelser i animation istället. Så det blir inte riktigt Kellan vi får se i filmen, och jag är inte så säker på det här, men jag tror att det kommer vara Kellan's röst vi kommer få höra i alla fall.

Detta är väldigt svårt att förklara, men läs artiklen nedan så får ni reda på lite mer information & förstår förhoppningsvis lite mer!


The Twilight star and Resident Evil actress will topline what will be a performance-capture 3D adaptation of the Edgar Rice Burroughs jungle story.

Constantin Film’s Tarzan movie has been quietly been in development but is now entering the casting stage.

Kellan Lutz, co-star of the Twilight movies, has signed on to star as the title character and Spencer Locke, perhaps best known for playing K-Mart in Constantin’s Resident Evil movies, has nabbed the role of Jane Porter. The movie will be a performance-capture 3D production.

Reinhard Klooss and Holger Tappe are directing the movie with Kloos also producing with Robert Kulzer.

Klooss, Yoni Brenner and Jessica Postigo wrote the script, which updates the classic Edgar Rice Burroughs jungle hero. For example, Tarzan’s parents, billionaire adventurers, are now killed in airplane crash rather than being marooned with their child. And the movie’s villain is the CEO of Greystoke Energies, a man who took over the company from Tarzan’s deceased parents.

In the script, Jane is the daughter of an African guide and is committed to the conservation and preservation of the African jungle. She eventually works with Tarzan to defeat the mercenary army of Greystoke Energies.

Lutz plays Emmett Cullen in the Twilight franchise, the last installment of which is set for release in November.

[källa]

NY SCAN I US HOT HOLLYWOOD STYLE


[Bildkälla]

RÖSTA I MTV MOVIE AWARDS 2012!Som ni nog vet om, så drar det årliga MTV Movie Awards igång söndagen den 3 juni & varje år brukar The Twilight Saga-filmerna [och casten] bli nominerade i olika kategorier, detta år har de tyvärr bara blivit nominerade i två kategorier, vilket inte är så mycket om man gemför med alla de andra åren.

Vad ni kan göra är att rösta på The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1, som är nominerad i kategorin: "Movie of the Year". Där har Kellan chansen att vinna ett pris! Hans kollegor Robert Pattinson & Kristen Stewart har även blivit nominerade i kategorin "Best Kiss".

RÖSTA HÄR!

KELLAN BESÖKER WORLD TRADE CENTER MEMORIAL

På sin Twitter [länk] har Kellan delat med sig av bilder under sin tid då han besökte World Trade Center Memorial i Manhattan för några dagar sedan. Läs mer om World Trade Center Memorial här.[Bildkälla]