VI REDER UT FILM-KAOSET!

Som vi alla vet så är det mycket nu med film premiärer, Event:s, nya trailers och mycket annat!
Därför tänkte jag [Alexandra] nu samla all information om när filmer och event etc. har premiär osv.




IMMORTALS

Filmen kommer komma ut på biograferna i Sverige den 11 november [2011] och den kommer kunna ses i 3D!
Filmen kommer även ha en Gala-premiär i Los Angeles den 7 november, alltså på måndag, så då kommer vi äntligen få några nya bilder på Kellan!

Åldersgräns
: 15 år
Regissör: Tarsem Singh
Genre: Drama, Action, Fantasy
Speltid: 1h & 44 min
Kellan's roll: Poseidon

Handling [från SF.se]
:
Efter att de grekiska krigarna till slut vunnit över Titanerna, dyker ett nytt hot upp mot dem. Med enorm kraft, deklarerar Kung Hyperon krig mot hela mänskligheten. Med sin blodtörstiga och vansinniga armé söker Hyperion genom Grekland efter den legendariske Epirus båge, ett vapen med obeskrivlig kraft, som smidits i himlen av självaste Ares. Om vapnet hamnar i kungens ägo, kan det förgöra hela mänskligheten, till och med förinta gudarna. Men de forntida lagarna förbjuder gudarna att ingripa i mänskliga konflikter och gudarna förblir maktlösa mot Hyperion och hans armé. Tills bonden Theseus kliver fram som deras enda hopp, hemligt utnämnd av Zeuz själv.




BREAKING DAWN - PART 1
Filmen har premiär den 16 november här i Sverige, och den 18 november [2011] i USA och i resten av världen, alltså kommer Breaking Dawn - Part 1 ha världspremiär i Sverige!
Filmen kommer även ha en Gala-Premiär i Los Angeles den 14 november.

Åldersgräns
: 15 år
Regissör: Bill Condon
Genre: Drama, Fantasy, Romantik
Speltid: 1h 57min
Kellan's roll: Emmett Cullen

Handling [från SF.se]
:
The Twilight Saga: Breaking Dawn – Part 1 är den uppmärksammade fortsättningen och fjärde delen i Stephanie Meyers berättelse om Bellas och Edwards omöjliga kärlek.




A WARRIOR'S HEART
Filmen kommer ha premiär i USA den 2 december [2011] men det är inte bekräftat om den kommer upp på bio här i Sverige, tyvärr.
Jag [Alexandra] har skickat ett meddelande till SF.se och frågat dem om filmen kommer komma upp på Bio här i Sverige förhoppningsvis, men jag har tyvärr inte fått ett svar ännu.

Åldersgräns
: -
Regissör: Michael F. Sears
Genre: Action, Drama, Family
Speltid: 1h 26min
Kellan's roll: Connor Sullivan

Handling [från IMDb, översatt av Google Translate]
:
I chock och förnekelse över sin Marine fars död i strid, börjar stjärnan Lacrosse spelare Conor Sullivan, alltid en ensamvarg och en Hothead, båda i självdestruktiva sätt som har sin mamma, Claire, på hennes vett slut. Men mödosam träning i en ödemark Lacrosse läger under ledning av sin pappas gamla bekämpa kompis, Sgt. Major Duke Wayne öppnar Conor ögon för den sanna innebörden av mognad, sportsmannaanda och manlighet...

[källa: ett, två, tre, fyra]
[Bildkälla: ett, två, tre]

Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback