Twinight & Twilight Maraton - 'Breaking Dawn - Part 2'

Snart är det dags för världspremiären (nå, vi i Sverige får faktiskt 2 dagars försprång) av The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 2 som ska visas på biograferna i Sverige den 14 november och den 16 november för resten av världen! Men, om du vill ha chansen att se filmen innan dess, och kanske få chansen att uppleva alla Twilight filmer en sista gång på bioduken, så har nu SF Bio anordnat Twinight och ett Twilight Maraton den 13 november! Läs mer om Twinight och Twilight Maraton:t här nedanför.
 
ny banner för the twilight saga: breaking dawn - part 2
 
TWINIGHT
Under Twinight så kommer du få chansen att se de två sista delarna av The Twilight Saga, d.v.s Breaking Dawn - Part 1 och Breaking Dawn - Part 2 på bio! Twinight kommer att äga rum den 13 november och klockan 21:00 kommer SF att dra igång den första filmen [BD - Part 1], och strax efter midnatt kommer även att Breaking Dawn - Part 2 visas på duken. Biljetterna släpps [för bioklubbs medlemmar] den 10 oktober, och den 12 oktober för övriga personer. Biljett kostnaden är 195 kr och åldersgränsen är 15 år.
 
TWILIGHT MARATON
Den 13 november annordnar även SF ett Twilight Maraton där man kan gå och se alla de 5 filmerna i en följd på biografen Park i Stockholm. Första filmen [Twilight] drar igång redan under eftermiddagen och sista filmen [Breaking Dawn - Part 2] kommer att visas på duken strax efter midnatt. Biljett släpp för bioklubbs medlemmar: 10 oktober, och den 12 oktober släpps biljetterna för övriga personer. Biljett konstnad: 295 kr [ingår lätt mat och dryck], åldersgräns: 15 år.
 
[källa: sf.se]
[Bildkälla: twilightsweden.se]

Kommentarer
Postat av: One Direction Hotspot

Har lagt till dig nu!

2012-10-10 - 19:47:36
URL: http://onedirectionhotspot.blogg.se/
Postat av: Nathalie - TVDd

Hej! Jag hittar inte vårt länkbyte i din meny, ser jag fel? :)
MVH Nathalie | http://vampirediariesdaily.webblogg.se

2012-10-12 - 14:07:31
URL: http://vampirediariesdaily.webblogg.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback