NI HAR VÄL INTE MISSAT...

Eftersom att det tyvärr är lite ont om nyheter kring Kellan just nu, så tänkte vi bara påminna er läsare om att ni kan köpa både The Twilight Saga: Breaking Dawn - Part 1 & Immortals DVD:n på CDON & Discshop.


Eoner efter att gudarna besegrat titanerna hotar en ny ondska. Galen av makt har Kung Hyperion förklarat krig mot mänskligheten. Med hjälp av blodtörstig armé har Hyperion bränt allt i sin väg på jakt efter en legendarisk pilbåge, ett vapen med ofattbar kraft. Bara den som har bågen i sin ägo kan släppa fri titanerna som varit fängslade djupt inne i berget Tartaros sedan tidernas begynnelse och törstar efter hämnd.
Skulle Hyperios få tag i bågen skulle han inte bara orsaka förödelse på jorden, utan även tillintetgöra gudarna. Men en gammal lag förbjuder gudarna att lägga sig i människornas egna konflikter vilket gör dem maktlösa inför hotet från Hyperion... ända tills bonden Theseus stiger fram som deras enda hopp. Som hemligt utvald av Zeuz måste Theseus rädda sitt folk från Hyperion och hans armé. Till sin hjälp har han bland annat prästinnan Phaedra och den sluge slaven Stavros.


Välkommen tillbaka till Forks. Och välkommen till århundradets bröllopsfest! Bella och Edward är redo att ta det största steget för att befästa sin kärlek! Snart är Bella inte längre singel. Inte längre barnlös. Och inte längre människa! Men Bella och Edwards romantiska bröllopsresa startar en kedjereaktion av händelser vars konsekvenser ingen kan förutse. Minst av alla Jacob Black!

Beställ → Immortals, CDON | Discshop
Beställ → BD - Part 1, CDON | Discshop

[Bildkälla: KLOGallery]

Kommentarer
Postat av: Johanna

Gillar du TVD? Är du "Team Delena"? Min blogg är alldeles rätt för dig om du gillar nån/båda av dom! Kolla in och fortsätt att göra det!: http://delenasweden.blogg.se



Najs blogg! Kellan är en av dom jag gillar bäst i twilight! ;) KRAM

2012-04-14 - 21:09:04
URL: http://delenasweden.blogg.se/
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback