DAGENS FRÅGOR - 140412


Vi har märkt att flera av er läsare har ställt samma frågor ganska många gånger, och istället för att det ska ta onödig tid att svara alla läsare en & en, så tar vi upp några frågor här nedan & svarar på dem här i inlägget.

När kommer det en ny design?
Svar: Tyvärr så har just ämnet om Design fått skjutas upp så himla länge nu, det var egentligen planerat med en ny design redan i januari [2012] men när designen inte kunde göra designen p.g.a personliga skäl så tog det tid innan vi fick tag på någon annan som kunde göra en design. Nu har vi dock fått tag på en duktig tjej som ska hjälpa oss, men hon har kö tid & det är inte riktigt vår tur ännu men ni ska i alla fall få veta att en design är på G!

Skulle det öppnas upp en filmsida som delsida till Kellan Lutz Sweden?
Svar: Ja, en filmsida ska öppnas upp så snart designen till sidan & all information om alla Kellan Lutz's filmer finns där. Det är ett ganska så stort jobb att uföra eftersom att Kellan medverkat i över 25 filmer & serier, så det tar lite tid att hitta all information om alla filmer & serier men vi kan i alla fall meddela att vi snart är klara. Det är bara några små detaljer kvar så snart har vi en Filmsida till Kellan Lutz Sweden!

Kommer A Warrior's Heart komma ut på DVD här i Sverige?
Svar: Detta är i nuläget helt oklart. Vi har absolut ingen information om när & om A Warrior's Heart kommer att släppas på DVD här i Sverige, filmen gick inte på bio heller. I USA däremot så har filmen gått på bio & släpptes på DVD den 7 februari [2012].

Finns Kellan Lutz Sweden på Facebook/Twitter/Tumblr osv?
Svar: Vi hade påbörjat en sida på Facebook, men märkte snabbt att det var ganska onödigt & stänge ned den. Kellan Lutz Sweden finns heller inte på Twitter, Tumblr eller liknande.

Har ni något planerat inför Kellan Lutz Sweden's 1-årsdag?
Svar: Självklart! Det är dock ett par månader kvar [september] men vi kommer absolut att fira det lite extra här på Kellan Lutz Sweden eftersom att det blir lite speciellt!

[Bildkälla]

Kommentarer
Postat av: Viktoria - ashleygreene.se

Svar: Hej! Jag har inte hört alls mycket om när/om filmen kommer ut här i Sverige heller.. Gick in och kollade på CDON och där finns filmen men det står bara att det är en 'kommande' DVD. Förhoppningsvis släpper dem den snart! http://cdon.se/film/a_warrior%27s_heart-17506509 :)

2012-04-14 - 14:05:28
URL: http://ashleygreene.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback