TÄVLING: VINN 'BD' SOUNDTRACK ELLER EN IPOD!



TÄVLA MED WARNER MUSIC OCH TWILIGHTSWEDEN OCH VINN EN IPOD ELLER SOUNDTRACKET TILL THE TWILIGHT SAGA: BREAKING DAWN - PART 1!

Den 18 november är det så äntligen dags för premiären av den fjärde delen av the Twilight Saga: Breaking Dawn part 1. Musiken till twilight-filmerna har alltid haft stort fokus och Breaking Dawn är inget undantag. I tidigare filmer har vi kunnat höra artister som Muse, Paramore och Lykke Li framföra ledmotiven och denna gång är det Bruno Mars som med låten It Will Rain står för stämningen.

Soundtracket till Breaking Dawn innehåller förutom Bruno Mars en rad andra fantastiska låtar från bl a Theophilus London, The Joy Formidable och Christina Perri som skrivit låten A Thousand Years specifikt om Edward och Bella.

TÄVLINGSREGLER
Nu har du i samarbete med TwilightSweden chansen att kamma hem fina Twilight Breaking Dawn priser. Första pris är inget mindre än en ipod och det nya soundtracket till filmen. 2a-10e pris är Breaking Dawn soundtracket. Allt du behöver göra för att tävla är att svara rätt på frågan nedan och motivera varför just du vill vinna. Passa även på att gilla Warner Music Swedens Facebook-sida för fler grymma tävlingar och artistnyheter.

Klicka HÄR för att delta i tävlingen,
Lycka till!

TÄVLINGEN AVSLUTAD!

Kommentarer
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback