DAGENS BILD - 191211

I Vancouver 20 april 2011.


[Bildkälla: KLO.com]

Kommentarer
Postat av: Jossan - kristens.se

Svar: Är du säker på att det är anledningen till att bloggen låser sig? För vi har publicerat länkar i nästan varje inlägg i två år men aldrig varit med om att bloggen inte går att komma in på eller att vi inte kan logga in!



Du menar inte alla de där spamkommentarerna som man kan få i hundratals inlägg ibland? För då har jag bara tagit bort kommentarerna och blockat IP-numret från att kunna kommentera igen. Men det har aldrig varit något problem med bloggen pga länkar.



Har du mailat Blogg Esse om det här? Eftersom jag inte varit med om det i första hand är det svårt för mig att beskriva problemet, men om du är säker på att det beror på länkar så borde du skicka iväg ett mail så att de kan kolla på problemet. :)



Kramar /Jossan - kristens.se

2011-12-19 - 19:47:16
URL: http://kristens.se
Postat av: Jossan - kristens.se

Svar: Men vad dumt! Hmm... var det kanske för att du hade länkat till precis samma källa i flera inlägg? Jag försöker bara komma på en förklaring till det hela eftersom det är så ologiskt att kristens.se aldrig låst sig sådär. Och jag vet ju att den här bloggen inte funnits så länge.



Tycker också att det är jättekonstigt angående bilderna. Det borde ju inte spela någon roll eftersom man sparar de på sin dator och laddar upp varje bild på blogg.se sen. Då ligger de ju på deras server?! Verkligen konstigt.



Hör gärna av dig om vad du får för svar på fler mail, om det inte är för mycket problem för dig såklart! Vill ju inte att det ska hända med våran blogg! :/ Och förhoppningsvis händer det inte för dig igen.



Ktamar /Jossan - kristens.se

2011-12-19 - 20:21:19
URL: http://kristens.se
Postat av: xheneta

kan du kommentera eller ställa frågor :D

2011-12-19 - 20:30:14
URL: http://jojofan.blogg.se/
Postat av: Jossan - kristens.se

Svar: Vi använder oss av olika källor till bilder, men det är bara just till bilderna i designen som vi använt kstewartfan. Men när vi använder bilder därifrån (eller från något annat galleri) så letar vi upp bilden som vi vill använda i galleriet och kopierar hela länken i adressfältet till bildkällan. Bildkällan blir ju då speciell för varje inlägg/bild.



Ja, det är det jag tycker är så konstigt att de vet varifrån bilderna kommer. Vi använder oss av "utländska bilder" hela tiden på kristens.se!



Jag undrar om vi kanske haft tur att inte blivit spammade bara för att vi har ett eget domännamn (kristens.se istället för kristens.blogg.se). Tror inte det ska spela någon roll eftersom båda adresserna fungerar. Och bloggen hade ju adressen kristens.blogg.se i ca ett år innan vi skaffade ett speciellt domännamn men vi hade inga problem innan det heller.



Konstigt är det i alla fall!



Kramar /Jossan - kristens.se

2011-12-19 - 21:48:20
URL: http://kristens.se
Postat av: Jossan - kristens.se

Svar: Tusen tack för att du hörde av dig. Då fick vi i alla fall er förklaring till det hela och varför kristens.se inte påverkats av det. :)



Kramar /Jossan - kristens.se

2011-12-20 - 15:29:11
URL: http://kristens.se
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback